Over mij

Naast mijn opleidingen op het gebied van coaching, E-coaching en mediation heb ik een brede en uitgebreide achtergrond in het bedrijfsleven. Gestart als electrical engineer, projectmanager en salesmanager ben ik inmiddels al ruim 20 jaar directeur van een groot bedrijf in de industriële automatisering. Door mijn achtergrond werk ik veel op het gebied van business, corporate en executive vraagstukken. Ook ben ik actief in de loopbaan- en personal coaching. Assertiviteit, carrière, conflicten, leiderschap, ondernemen, ontslag en timemanagement zijn bijvoorbeeld thema’s die hierbij vaak aan de orde komen.
Naast dat een coach voldoende kennis heeft van zijn vak, zijn wederzijds vertrouwen en een goede klik belangrijk bij het uitzoeken van een coach. Om erachter te komen of wij goed bij elkaar passen starten we daarom altijd met een eerste kennismakingsgesprek.

Als we daarna besluiten samen het traject te gaan doorlopen, zullen we vooral volgens oplossingsgerichte methoden te werk gaan. Deze werkwijze is bovenal op de toekomst gericht en gaat uit van soms kleine, maar altijd gerichte stappen naar het door u gewenste doel. Gemiddeld ligt hiervoor het aantal coachingsessies tussen de vijf en acht, maar u mag ervanuit gaan dat er ook in eerdere stadia zicht- en merkbare verschillen zullen zijn.
Onze gesprekken vinden meestal plaats in de regio Rotterdam, maar sessies op andere locaties in het land zijn natuurlijk altijd bespreekbaar.
Als uw traject is afgerond en we samen hebben vastgesteld dat onze gesprekken hun doel hebben bereikt, bestaat er de mogelijkheid om online middels E-coaching een onderhoudend en minder intensief vervolg te geven aan onze samenwerking. Zo zorgen we er samen voor dat de door u gemaakte stappen een blijvende vooruitgang vormen.
Na het afsluiten van een ‘klassiek’ coachingstraject waar we elkaar op locatie hebben getroffen, bestaat de mogelijkheid om middels E-coaching een vervolgtraject te starten. Soms is het fijn om nog even wat zaken uit de dagelijkse praktijk terug te koppelen met een coach.

Meer weten? Neem dan gelijk contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.